'Deze smaakmaker moet bij Genk topschutter Paul Onuachu vervangen'

'Deze smaakmaker moet bij Genk topschutter Paul Onuachu vervangen'
Donderdag 14 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Bij KRC Genk zullen ze woensdagavond toch met een dubbel gevoel naar de Gouden Schoen hebben gekeken. De derde plaats van Onuachu zorgt voor trots, maar zet hem tegelijkertijd nog meer in the picture.

En dus wordt de kans nog groter dat hij nog deze transferperiode gaat vertrekken. Franse media meldden al dat Olympique Lyon, de club van Rode Duivel Jason Denayer, heel ver wil gaan voor Onuachu. En dat werd donderdag nog eens bevestigd.

Bij KRC Genk zijn ze natuurlijk niet naïef. Zij beseffen dat als de grote clubs het hoofd van hun Nigeriaanse aanvaller zot gaan maken, hij nog moeilijk tegen te houden zal zijn. Zeker als er met de nodige miljoenen gezwaaid wordt.

Slagkrachtig

Dus kijken de Limburgers zelf uit naar een potentiële vervanger. In makelaarskringen valt te horen dat ze die gevonden hebben in de persoon van Aleksandar Mitrovic. De Servische spits zit op een zijspoor bij Fulham en gaf zelf al te kennen dat hij een terugkeer naar België en meerbepaald Anderlecht wel zou zien zitten. 

Alleen is paars-wit financieel beperkt en is KRC Genk net heel slagkrachtig. Bovendien tonen ze zich in de Luminus Arena opnieuw héél ambitieus. In die twee opzichten zou Mitrovic zeker geen slechte keuze maken. Afwachten wie de eerste zet doet om de voormalige smaakmaker van de Jupiler Pro League terug te halen.

Poll: Zou Mitrovic een goede vervanger zijn van Onuachu

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Olympique Lyon

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023