Buitenkans: 'Voor 6 miljoen euro heeft Club Brugge straffe transfer beet'

Buitenkans: 'Voor 6 miljoen euro heeft Club Brugge straffe transfer beet'
Zaterdag 09 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge blijft de transfermarkt afspeuren. Vooral naar spelers met het profiel 'jong en talentvol'. En daarvoor wil blauw-zwart wil wat geld neertellen.

De knip op de beurs houden met transfers van 1,2 of 3 miljoen euro doet Club Brugge al een tijdje niet meer. Vincent Mannaert en co. beseffen dat als ze voldoende kwaliteit in huis willen halen, ze daarvoor ook moeten betalen. 

Zo zal Noa Lang via een aankoopoptie op het einde van het seizoen 6 miljoen euro kosten. Een geweldige investering in vergelijking met zijn talent. En als het wil kan Club Brugge straks éénzelfde transactie maken.

Aankoopoptie

Er wordt immers al langer jacht gemaakt op het Amerikaanse talent Bryan Reynolds. Voor deze straffe transfer moet blauw-zwart echter wel concurreren met Juventus en AS Roma. Volgens CBS Sports zou Juventus aan zijn club FC Dallas een voorstel gedaan hebben om de rechtsachter eerst een half seizoen te huren met een verplichte aankoopoptie van zo'n 5,7 miljoen euro.

Als de Bruggelingen dus hun initiële bod verhogen naar minstens 6 miljoen euro kunnen ze Reynolds al binnenhalen. Een buitenkans, gezien zijn talent. Overigens zou Club Brugge al een persoonlijk akkoord hebben met de speler.

Poll: Tot hoever moet Club Brugge gaan om Reynolds te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Juventus  I  AS Roma  I  FC Dallas

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024