Vanhaezebrouck scherp voor Losada: "Hij vergeet wat hij heeft uitgestoken"

Vanhaezebrouck scherp voor Losada:
Zaterdag 09 januari 2021 - 10:00   I   door Redactie

De winterstop zit er definitief op. Dit weekend start de 'terugronde'. Zondag staat onder meer Beerschot-AA Gent op het programma en dat belooft een match op het scherp van de snee te worden.

De verwachting is dat Beerschot bijzonder gemotiveerd voor de dag zal komen. Nadat de Ratten eerder met 5-1 verloren in Gent, verklaarde Hernan Losada immers: "Ik vond het jammer dat Gent na de 4-0 begon met hakjes en rabona's. De terugwedstrijd staat met stip genoteerd. We zullen er klaar voor zijn."

In Het Laatste Nieuws stond Hein Vanhaezebrouck erop om Losada van repliek te dienen: "Hij ging de datum van de terugmatch met stip aanduiden, maar die datum is intussen verzet van maart naar nu", vertelde de AA Gent-trainer. "Laat ons hopen dat zijn spelers ook met de datum van maart in hun hoofd zitten."

Op de bal gaan staan

Waarna hij zich toch scherp toonde voor zijn collega. "Losada mag niet vergeten dat hij ooit zelf zulke dingen gedaan heeft als voetballer. Hij is ook nog op een bal gaan staan, ik denk zelfs in Gent. Als je trainer bent, vergeet je soms 'toeren' die je uitgestoken hebt als speler."

Poll: Mag je als speler bij een grote voorsprong met rabona's en hakjes uitpakken?

TAGS  I  AA Gent  I  Beerschot

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024