'Club Brugge dwingt Siebe Schrijvers naar déze ploeg te vertrekken'

'Club Brugge dwingt Siebe Schrijvers naar déze ploeg te vertrekken'
Vrijdag 08 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Heel wat clubs gaan grote kuis houden in hun kern deze wintermercato, zo ook Club Brugge. Met name Siebe Schrijvers is overbodig. Maar hij mag niet zomaar naar eender welke ploeg.

Om zichzelf niet in de voet te schieten, wil Club Brugge Schrijvers niet naar een andere Belgische topclub laten gaan. Dat ziet de speler zelf natuurlijk niet graag gebeuren, maar de vraag is of hij veel keuze zal hebben.

Met name Antwerp is geïnteresseerd om de aanvallende middenvelder over te nemen, maar daar zal blauw-zwart dus zijn veto stellen. Wat Beerschot betreft is het voor de Bruggelingen een ander verhaal. 

Duidelijk

Herna Losada zou Schrijvers er naar verluidt heel graag bij hebben. Geen groot probleem voor Club dat de Antwerpse ploeg niet als een rechtstreekse concurrent ziet. Daarom zou blauw-zwart liever hebben dat Schrijvers in die richting trekt.

Dat hebben ze hem ook duidelijk gemaakt. Een gedwongen vertrek dus eigenlijk. Al moet Schrijvers zelf eerst nog tot een akkoord komen met Beerschot. Daarnaast heeft de speler natuurlijk ook gewoon het recht om een overgang te weigeren.

Poll: Moet Schrijvers Club Brugge laten bepalen naar welke ploeg hij trekt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Beerschot

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024