Club Brugge heeft beslist tussen Denswil en Dewaest: 'Ze gaan hém halen'

Club Brugge heeft beslist tussen Denswil en Dewaest: 'Ze gaan hém halen'
Donderdag 07 januari 2021 - 11:30   I   door Redactie

Club Brugge wil deze maand een nieuwe verdediger aantrekken. Blauw-zwart bewandelt verschillende pistes, maar één ding is duidelijk: Stefano Denswil (27) is topprioriteit.

In de voorbije dagen werd Club Brugge ook aan Björn Engels (Aston Villa) en Sebastien Dewaest (KRC Genk) gelinkt, maar die dossiers liggen niet bovenaan op het bureau van CEO Vincent Mannaert. Denswil is en blijft de eerste keus van Club, dat is duidelijk.

Dewaest zal niet naar Jan Breydel verhuizen. Trainer Philippe Clement kent Dewaest door en door van zijn periode bij Genk, maar heeft nu geen nood aan zijn gewezen kapitein. Ondertussen raakte ook bekend dat Dewaest op uitleenbasis naar Toulouse trekt.

Schot in de zaak

Terug naar Club Brugge: een linksvoetige verdediger, dat is waar Clement naar op zoek is. Club voert dan ook de forcing in het dossier-Denswil. En er komt ook effectief schot in de zaak.

Bologna gaat met Adama Soumaoro (Lille) een nieuwe verdediger aantrekken. Als die deal rond is, staat niets een overgang van Denswil naar Club Brugge nog in de weg. De Bruggelingen gaan Denswil een half seizoen huren.

Poll: Wie vind jij de beste verdediger?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Bologna

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024