'Fans snappen er niets van: Club kan gouden zaak doen op transfermarkt'

'Fans snappen er niets van: Club kan gouden zaak doen op transfermarkt'
Zondag 03 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Maandag gaat de transfermarkt open en dat zal in deze coronatijden voor veel clubs een bijzondere periode worden. Alvast Club Brugge gaat zich stevig blijven roeren.

Zeker op uitgaand vlak is er nog wel wat werk aan de winkel. Voor één overbodige speler lijkt een oplossing alvast nabij. Michael Krmencik zou maandag al verwacht worden in Griekenland, waar hij in eerste instantie verhuurd zou worden aan PAOK Saloniki.

Maar Sport24 weet nu dat blauw-zwart ook een gouden zaak kan doen. De Grieken zouden naast de huurovereenkomst immers een aankoopoptie van vier miljoen euro bedongen hebben.

Miskoop

Dat is nog altijd een stuk minder dan de 6,5 miljoen die Club betaald heeft voor de Tsjechische spits aan Viktoria Plzen, maar ook een stuk meer dan de Bruggelingen nog hoopten te vangen voor hem. 

Krmencik scoorde voor Club amper drie goals in vijftien wedstrijden. Daardoor was zijn marktwaarde serieus gedaald. De supporters van Club Brugge snappen er dan wel niets van, ze zijn toch heel tevreden dat er nog zoveel geld kan terugvloeien voor een miskoop.

Poll: Is 4 miljoen voldoende om Krmencik definitief van de hand te doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Viktoria Plzen  I  PAOK Saloniki

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024