Verheyen haalt verrassend zwaar uit naar seizoensrevelatie: "Opzettelijke fouten"

Verheyen haalt verrassend zwaar uit naar seizoensrevelatie:
Maandag 28 december 2020 - 12:30   I   door Redactie

Gert Verheyen is nooit bang om zijn mening te geven, zelfs niet over een speler die als één van de revelaties van het seizoen mag beschouwd worden. Maar nu was het de analist toch even te veel.

Verheyen nam in Het Nieuwsblad Anderlecht-Beerschot onder de loep en pikte daarbij Raphael Holzhauser uit als één van de 'verliezers' van de speeldag. "Het was niet de eerste keer dat Holzhauser zich presenteerde zoals op Anderlecht", stak Verheyen van wal. "Tussen al zijn goeie wedstrijden zaten ook dagen waarin hij nergens was."

"Matchen waarin hij overal tussen loopt, over het veld sloft en zich heel laag laat afzakken om toch maar eens aan de bal te komen. Te laag om gevaarlijk te zijn. Alleen met een goeie deviatie op Tissoudali, vroeg in de wedstrijd, toonde hij dreiging. Maar voorts? Zijn doorsteekpasses, als ze er al waren, bleken geen succes."

Te slap

Vervolgens kwam hij tot hetgeen waar hij zich het meest aan ergerde. "In de reactie op de afvallende bal kwam hij vaak te laat. In duels was hij te slap. En verdedigend maakte hij opzettelijke fouten om ervan af te zijn. Dat Holzhauser af en toe niet thuis geeft, doet echter niets af aan zijn fantastische heenronde. Geen enkele speler was dit seizoen bepalender."

Poll: Heeft Verheyen gelijk om Holzhauser zo zwaar op de korrel te nemen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024