Transfermarkt: Nabil Dirar terug naar JPL, miljoenendeal bij Club Brugge?

Transfermarkt: Nabil Dirar terug naar JPL, miljoenendeal bij Club Brugge?
Zondag 27 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 4 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Antwerp-Charleroi wordt zo goed als zeker de laatste match van Ivan Leko als trainer van The Great Old. De Kroaat trekt volgens de laatste geruchten naar China, waar hij aan de slag kan bij Guangzhou R&F.

*Nabil Dirar zou voor een terugkeer naar België staan. Volgens Turkse media trekt Dirar in januari naar Club Brugge.

*José Izquierdo werd in verband gebracht met een overstap naar Anderlecht, maar daar komt niets van in huis. De ex-speler van Club Brugge heeft geen zin in een avontuur bij RSCA.

*Frank Vercauteren wordt wellicht de nieuwe trainer van Standard. De ex-coach van Anderlecht is nadrukkelijk in beeld om de ontslagen Philippe Montanier op te volgen.

*Edmilson Junior is op weg naar Antwerp. The Great Old wil in januari uitpakken met een toptransfer en zet vol in op de Braziliaanse Belg. Club Brugge lijkt te laat te komen voor Edmilson.

*Club Brugge wil na Bas Dost ook Bryan Reynolds inlijven. Het toptalent van FC Dallas moet zo'n 8 miljoen euro kosten. Club bracht al een bod uit en lijkt dicht bij de komst van Reynolds, ook gewild door onder meer Anderlecht én Juventus, te staan.

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Edmilson Junior graag zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024