Transfermarkt: Club laat spits en verdediger gaan, Izquierdo naar Anderlecht?

Transfermarkt: Club laat spits en verdediger gaan, Izquierdo naar Anderlecht?
Zaterdag 26 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge staat op het punt de transfer van Bryan Reynolds (19) af te ronden. Blauw-zwart zou aan FC Dallas tot meer dan 8 miljoen euro moeten betalen voor de rechtsachter.

*Na de komst van Bas Dost, is het duidelijk dat Michael Krmencik definitief mag vertrekken uit Brugge.

*Club zou ook op het punt staan om Luan Peres definitief van de hand te doen. De verdediger speelt sinds de zomer van 2019 op uitleenbasis bij Santos.

*José Izquierdo blijft gelinkt worden aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Zowel Anderlecht, AA Gent als Antwerp zouden hun oog laten vallen hebben op de ex-Gouden Schoen

*Romelu Lukaku wordt in verband gebracht met een overstap naar Tottenham. Al is het maar zeer de vraag of die transfer sportief naar zijn zin zou zijn.

*Lior Refaelov heeft nog altijd geen contractverlenging getekend bij Antwerp en lijkt zo volgende zomer transfervrij te vertrekken.

 

 

 

Poll: Moet Club deze winter eindelijk eens grote kuis houden bij zijn uitgeleende spelers?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024