Filip Joos trekt aan de alarmbel: "Zo wordt de competitie vervalst"

Filip Joos trekt aan de alarmbel:
Vrijdag 25 december 2020 - 09:30   I   door Redactie

Het reguliere seizoen in de Jupiler Pro League is ondertussen halfweg. De meeste wedstrijden konden doorgaan, maar het coronavirus gooide bij sommige ploegen wel al flink wat roet in het eten. En dat zagen ook de analisten van Extra Time.

In Extra Time kwamen de coronaproblemen in de Belgische competitie ruimschoots aan bod. Van de drukke kalender tot ploegen die op alle mogelijke momenten en zo snel mogelijk hun uitgestelde wedstrijden moeten inhalen. Dat sommige ploegen plots zonder trainen een match moeten afwerken, stuit op veel onbegrip.

“Ja, dit is competitievervalsing”, zegt analist Arnar Vidarsson zonder verpinken. Commentator Filip Joos volgt de IJslander in zijn redenering. “Je krijgt wat Arnar zegt… Zo wordt de competitie vervalst.”

Van ziekenhuis naar het veld

Ook Peter Vandenbempt stelt zich vragen bij de gang van zaken. “De spelers gaan bij wijze van spreken rechtstreeks van het ziekenhuis naar het veld. Onverantwoord, maar er is geen alternatief”, benadrukt hij. 

Poll: Vind jij dit competitievervalsing?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024