De Mos voorspelt: “Deze ploegen halen play-off 1 en zíj worden kampioen”

De Mos voorspelt: “Deze ploegen halen play-off 1 en zíj worden kampioen”
Donderdag 24 december 2020 - 22:00   I   door Redactie

Het reguliere seizoen in de Jupiler Pro League is ondertussen alweer over halfweg. Club Brugge prijkt aan de leiding, maar wordt op de hielen gezeten door KRC Genk en Sporting Charleroi. Wie is nu dé titelfavoriet?

Sommigen zeggen nu al dat Club Brugge kampioen wordt, wat denkt Aad de Mos? "Hetzelfde, want Club heeft het beste spelersmateriaal - niet het minst als Dost erbij komt -, de breedste selectie en met Clement één van de betere coaches van de competitie", vertelt de Mos in Het Laatste Nieuws.

De Mos spreekt zich ook uit over de mogelijke samenstelling van play-off 1. Voor Anderlecht vreest de Nederlander een beetje. Hij acht een deelname aan play-off 1 mogelijk, maar denkt niet dat Vincent Kompany en co van meer moeten dromen. "Ik schat Club en Genk hoger in, daaronder hebben vele teams een gelijkaardig niveau."

Hein

Tot slot gelooft de Mos wel keihard in het AA Gent van Hein Vanhaezebrouck. "Waar zij zullen stranden? In play-off 1. Hein zal voor een formidabele inhaalrace zorgen", besluit de Mos.

 

Poll: Wie wordt volgens jou kampioen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024