'Club Brugge in paniek: Transfer Bas Dost gaat mogelijk toch niet door'

'Club Brugge in paniek: Transfer Bas Dost gaat mogelijk toch niet door'
Woensdag 23 december 2020 - 22:15   I   door Redactie

Het leek helemaal rond. Een persoonlijk akkoord met de speler en enkel nog wat onderhandelingen met Eintracht Frankfurt over de definitieve transfersom. Maar nu dreigt er toch nog een kink in de kabel te komen.

Het Algemeen Dagblad was het zeker: Bas Dost vervoegt in januari Club Brugge. Er was al een persoonlijk akkoord met de Nederlander en op enkele details na zou de overgang van de Nederlandse spits helemaal rond zijn. Afgelopen zomer wilde blauw-zwart Dost al aantrekken, maar toen vond het geen akkoord met Eintracht Frankfurt over de transfersom.

En laat nu net dat opnieuw een obstakel zijn. Het Nieuwsblad meldt immers dat er helemaal nog geen akkoord is tussen beide clubs. De reden is dat Eintracht Frankfurt zoveel mogelijk wil recupereren van de transfersom van 7 miljoen euro die het voor Dost betaalde aan Sporting Lissabon. 

Dringend geld nodig

Op clubniveau moet er dus nog flink onderhandeld worden, weet Het Nieuwsblad nog. In Brugse kringen klinkt het dat er nog een aantal horden moeten genomen worden vooraleer Dost tekent. Feit is dat Eintracht Frankfurt dringend geld nodig heeft en het onderste uit de kan wil halen. 

De vraag is in hoeverre blauw-zwart het sportieve de voorrang wil geven op het financiële. Met Dost is het verzekerd van een echte goalgetter, maar de vraag is of het nog zoveel geld moet uitgeven aan een 31-jarige. Maar dat er paniek zal zijn in Brugse rangen, dat is aannemelijk.

Kapers op de kust

Club Brugge geeft immers de voorkeur aan discretie tijdens onderhandelingen en nu het nieuws is uitgelekt, komen er mogelijk andere kapers op de kust, die bij de Duitsers wél de gevraagde som op tafel willen leggen. En gaat de transfer mogelijk toch niet door.

Poll: Doet Club er verstandig aan om de transfersom zo laag mogelijk te houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Eintracht Frankfurt

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024