‘Bijzonder pijnlijk: de échte reden waarom Club transfer van 70 miljoen euro miste'

‘Bijzonder pijnlijk: de échte reden waarom Club transfer van 70 miljoen euro miste'
Maandag 14 december 2020 - 13:00   I   door Redactie

’Hoe hard zou Club Brugge zich voor het hoofd slaan in de wetenschap dat het een recordtransfersom misgelopen is? Héél hard, want blijkt dat het een aangeboden spits die nu 70 miljoen euro waard is, niet de moeite waard vond om zelfs maar te testen.

Kent u Victor Osimhen nog? Mogelijk, want de Nigeriaanse spits speelt tegenwoordig aan de zijde van Rode Duivel Dries Mertens bij Napoli. En hij werd vorige zomer van Lille overgenomen voor maar liefst 70 miljoen euro.

Het seizoen daarvoor werd hij als topschutter van Charleroi door de Carolo's nog verkocht aan de Franse topclub. Charleroi dus en niet Zulte Waregem of Club Brugge. Bij Essevee werd hij te doorgestuurd na een testperiode, waarna ook blauw-zwart afhaakte.

Bart Verhaeghe

Aanvankelijk werd altijd gezegd dat de looneisen van Osimhen te hoog waren, maar nu zou de aanvaller zelf de échte versie uit de doeken gedaan hebben. “Als hij er zelfs niet in slaagt om een contract te versieren bij Zulte-Waregem, waarom zouden wij hem dan moeten vastleggen”, zou Osimhen Club-voorzitter Bart Verhaeghe geciteerd hebben. 

Zo valt toch te lezen op Twitter. Als dat verhaal klopt, is dat wel héél pijnlijk voor de Bruggelingen. Zeker omdat ze zich nu net toespitsen op jonge talenten binnenhalen om die vervolgens met winst door te verkopen. Of hoe je een blunder van 70 miljoen euro kunt maken.

Poll: Zou Club Brugge dit met hun huidige transferpolitiek nu nog overkomen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Charleroi  I  Lille  I  Napoli

vrijdag 27 mei 2022

donderdag 26 mei 2022

woensdag 25 mei 2022