Anderlecht doet Club groot plezier, blauw-zwart lacht zich rijk

Anderlecht doet Club groot plezier, blauw-zwart lacht zich rijk
Zaterdag 12 december 2020 - 19:30   I   door Redactie

Antwerp en Club Brugge verzorgen zondag één van de toppers van de speeldag. Vrijdagavond al stond met Anderlecht-RC Genk een eerste klepper op het programma. En het resultaat daarvan heeft gevolgen voor Club.

Doordat Anderlecht met 1-0 won, blijft KRC Genk weliswaar aan de leiding, maar met slechts één punt voorsprong, kan Club Brugge zondag alweer over de Limburgers springen. Daarmee doen de Brusselaars blauw-zwart dus een groot plezier. De koppositie kan Club immers een boost geven voor het vervolg van het seizoen.

De Bruggelingen stonden dit jaar al eens aan de leiding. Maar door een slechte reeks gaf de ploeg die echter weer uit handen. Niet dat nummer één staan in deze fase van de competitie het allerbelangrijkste is, maar elk punt voorsprong meer is welkom met het oog op de play-offs.

Kloof

Dat heeft Club vorig jaar al eens bewezen. Omdat de kloof zodanig groot was, konden Vincent Mannaert en co. zich nog voor de start van de play-offs al rijk rekenen met het oog op de miljoenen van de Champions League. En natuurlijk zouden ze dat dit jaar ook weer graag zien gebeuren.

Poll: Is Club Brugge bij winst tegen Antwerp definitief vertrokken om de leidersplaats vast te houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024