‘Didier Lamkel Zé kan voor spotprijs naar andere Belgische topclub’

‘Didier Lamkel Zé kan voor spotprijs naar andere Belgische topclub’
Zaterdag 12 december 2020 - 09:30   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé is aan zijn laatste weken bezig bij Royal Antwerp FC. De Kameroener zit al een tijdje op een zijspoor bij The Great Old en gaat in januari dan ook vertrekken.

Antwerp wil liefst zo snel mogelijk af van Lamkel Zé en de speler zelf wil graag andere oorden opzoeken. Veel geld gaat Antwerp niet meer vangen voor het enfant terrible. De marktwaarde van Lamkel Zé is in de voorbije maanden drastisch gezakt en wellicht vertrekt de aanvaller straks voor een spotprijs.

Een jaar geleden was Lamkel Zé nog bijna 5 miljoen euro waard volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt, nu is dat slechts 2,7 miljoen meer. En wellicht ziet Antwerp zijn speler straks voor een nóg lager bedrag vertrekken. Dat heeft uiteraard alles te maken met de fratsen van Lamkel Zé.

Naar andere Belgische topclub?

Enkele Belgische topclubs houden de situatie van Lamkel Zé desondanks nog steeds in de gaten. De Kameroener flirtte zelf al met Anderlecht en Standard en er was ook al even sprake van interesse van AA Gent. Het is nu al uitkijken wat er straks uit de bus komt voor Lamkel Zé.

Poll: Naar welke Belgische topclub zie jij Lamkel Zé in januari vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024