Na de lof bij Club nu opeens kritiek voor Noa Lang: "Dat mannetje irriteert mij"

Na de lof bij Club nu opeens kritiek voor Noa Lang:
Vrijdag 11 december 2020 - 13:00   I   door Redactie

Na zijn prestaties van de voorbije weken is iedereen het erover eens. Als Noa Lang zijn gedachten erbij houdt, kan hij uitgroeien tot één van de sterkhouders bij Club Brugge. Al duikt er nu ook kritiek op.

Voormalig Ajax-icoon Rafael van de Vaart, tegen woordig analist bij Ziggo Sport, gaf eerder al aan dat hij het onbegrijpelijk vond hoe de Amsterdammers zo omgaan met hun talenten. En dus ook Noa Lang te laten vertrekken naar Club Brugge, naar verluidt ook omdat hij niet de makkelijkste persoonlijkheid heeft.

"Als voetballiefhebber wil ik de beste spelers zien, en niet de braafste jongetjes van de klas”, meent Van der Vaart. “Ja, het is een beetje een mannetje en dat irriteert mij ook soms, maar het is wel een geweldig talent. Ik ben blij dat hij het nu laat zien in Brugge, waar ze hem heel veel vrijheden geven.”

Vleugels

Bij Club Brugge hebben ze natuurlijk het geluk dat daar ene Ruud Vormer rondloopt, die zijn jonge landgenoot onder de vleugels neemt. En dus valt het in Brugge wel mee met die irritaties. Al is het logisch dat zoiets maar blijft duren zolang de resultaten goed zijn en Lang natuurlijk genoeg speelminuten krijgt.

Poll: Zal Club Brugge dit seizoen nog een irritante Lang te zien krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024