'Dit is de reden waarom Aster Vranckx niet naar Club Brugge of KRC Genk trok'

'Dit is de reden waarom Aster Vranckx niet naar Club Brugge of KRC Genk trok'
Donderdag 10 december 2020 - 14:30   I   door Redactie

Aster Vranckx (18) versierde woensdag een transfer naar VfL Wolfsburg. De youngster verlaat KV Mechelen na dit seizoen om zijn geluk te gaan beproeven in de Bundesliga. De Belgische topclubs grijpen dus naast Vranckx.

Club Brugge en KRC Genk trokken in de voorbije weken en maanden ook aan de mouw van Vranckx, maar konden de middenvelder niet losweken bij KV Mechelen. Dat heeft alles te maken met de houding van Malinwa, zo blijkt nu.

Het Nieuwsblad weet dat KV Mechelen zijn goudhaantje liefst aan een buitenlandse - lees kapitaalkrachtigere - club wilde verkopen. "Voor KV Mechelen, traditieclub zonder suikeroom, is verkopen aan een club uit een grotere competitie een kwestie van overleven", aldus journalist Ludo Vandewalle.

Genk gepikeerd

"Club Brugge en KRC Genk hebben geprobeerd om Vranckx bij KV Mechelen los te weken. Het antwoord was even kordaat als duidelijk: neen. Vooral bij Genk reageerden ze gepikeerd omdat er niet eens over te praten viel. Het is de Jupiler Pro League die met zijn beperkingen werd geconfronteerd", besluit Vandewalle.

Poll: Maakte Vranckx volgens jou de juiste keuze?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  KV Mechelen  I  Wolfsburg

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024