Analist Peter Vandenbempt laat zich niet doen en sneert naar Belgische topclub

Analist Peter Vandenbempt laat zich niet doen en sneert naar Belgische topclub
Woensdag 09 december 2020 - 19:30   I   door Redactie

Als clubs in een mindere periode komen, zoeken ze naar allerhande manieren om het tij te keren. De media bespelen bijvoorbeeld, in de hoop dat die meegaan in hun verhaal. Maar daar weigert Peter Vandenbempt aan mee te doen.

In Sport/Voetbalmagazine heeft Vandenbempt een tweewekelijkse column. Daarin belicht hij vaak een club. Deze keer was dat Antwerp, dat zich de laatste tijd meer en meer laat opmerken met klaagzangen over vanalles en nog wat.

"Met het puntenverlies komen ook de klachten", schrijft de analist. "Van de coach over de drukke kalender en de regel van maar drie vervangingen – een zeer terechte verzuchting – maar ook over de arbitrage zowaar."

"Onzin"

En als het zo gespeeld wordt, laat Vandenbempt zich niet doen. "Luciano D’Onofrio speelt weer het spel van destijds in Luik: we worden tegengewerkt, ‘men’ is niet klaar voor Antwerp dat kampioen wordt. Dat was destijds onzin en dat is het nu ook en het doet afbreuk aan het mooie parcours dat Antwerp (mede dankzij D’Onofrio) al heeft gereden."

Poll: Moeten meer analisten wederwoord geven zoals Vandenbempt doet

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024