Clement keihard: “Deze spelers hebben geen plaats meer bij Club Brugge”

Clement keihard: “Deze spelers hebben geen plaats meer bij Club Brugge”
Dinsdag 08 december 2020 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge wil ieder seizoen beter doen. Dat zit in het DNA van de club én van coach Philippe Clement. In aanloop naar het levensbelangrijke Champions League-duel tegen Lazio toont Clement zich ook keihard richting zijn spelers.

"Elk jaar willen we meer en meer, willen we beter doen. Qua puntenaantal in de Champions League haalden we nu al het meeste aantal ooit. We willen meer dan nog één extra punt, we willen ons kwalificeren. En dat zit in deze groep", steekt Clement van wal bij Het Laatste Nieuws.

"Dan kan ik onmogelijk tevreden zijn"

"Het voordeel is dat we altijd gespeeld hebben om te winnen. Nu moeten we gewoon doen wat we al anderhalf jaar gedaan hebben in de Champions League. Ik ken ze goed. Mijn spelers motiveren, is niet meer nodig", gaat Clement verder.

Waarna de coach van blauw-zwart zich keihard toont en zijn spelers extra op scherp zet. "Mocht het toch het geval zijn dat ik mijn spelers moet motiveren voor deze match, dan hebben ze geen plaats bij Club Brugge. Zelf kan ik onmogelijk tevreden zijn als we niet winnen. Zo zit ik niet in elkaar."

Poll: Vind jij Philippe Clement een goede trainer?

TAGS  I  Lazio  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024