Verrassend: ’Noa Lang mogelijk snel weer weg bij Club Brugge’

Verrassend: ’Noa Lang mogelijk snel weer weg bij Club Brugge’
Dinsdag 08 december 2020 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge ging Noa Lang (21) afgelopen zomer weghalen bij Ajax. De Nederlander groeide in een mum van tijd uit tot een vaste waarde in de ploeg van Philippe Clement. Lang doet het zelfs zo goed dat hij al aan een vertrek wordt gelinkt.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws laat Andy van der Meijde, ex-speler van onder meer Ajax en Inter en tegenwoordig actief in de Nederlandse media, zich ontvallen dat Lang mogelijk snel weer vertrekt bij Club Brugge. "Ik was wel geschrokken, hoor, toen Noa Ajax verliet", steekt van der Meijde van wal in de krant.

"Een teleurstelling voor Noa"

"Ik vond het jammer, en had niet verwacht dat hij naar Club Brugge zou gaan. Maar als je al geroken hebt van het grote werk en de Champions League, en je dan daarna terug naar het tweede elftal moet om op De Toekomst voor zestig mensen te spelen... Da's niet leuk. Ik denk dat dat voor Noa een teleurstelling was."

"En als je het nu bekijkt, was het een goede keuze van hem om voor Club Brugge te kiezen. Eerst een stapje terug zetten, om er straks weer twee vooruit te kunnen zetten. Misschien koopt Ajax hem wel terug", besluit van der Meijde.

Poll: Denk jij dat Lang volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024