Pijnlijk voor Genk: "Dan vertrekt John van den Brom al"

Pijnlijk voor Genk:
Zaterdag 07 november 2020 - 17:00   I   door Redactie

Nico Dijkshoorn is helemaal geen fan van John van den Brom. De nieuwe coach van Racing Genk zal er volgens hem niet lang blijven (tenzij hij alles wint).

"Ik zag hem een week geleden, vlak na de kansloos verloren uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, keihard uitvallen tegen zijn spelers bij FC Utrecht. Natuurlijk voelde John zich weer in de steek gelaten door zijn spelers. En toen wist ik het eigenlijk al: die was de uitgang aan het zoeken. Zo ging het bij Anderlecht, zo ging het bij AZ, zo ging het bij Ajax, Vitesse en ADO Den Haag en zo zal het gaan bij RC Genk: John van den Brom is weg als er wordt verloren", aldus Dijkshoorn in zijn column in Het Nieuwsblad.

"Ik benijd de supporters en voetballers van RC Genk dus niet. Ik weet precies hoe dit zal gaan lopen: goed contact met het bestuur, nul contact met de supporters, nul contact met journalisten, veel contact met Dennis Haar en over minimaal twee jaar zit het duo Ik & Ik bij een andere club, waar ze het weer twee jaar zullen volhouden."

Poll: Vind jij Van den Brom een goeie keuze van Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  FC Utrecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024