Dortmund-coach onder de indruk van 3 Club-spelers: "Het is geen toeval"

Dortmund-coach onder de indruk van 3 Club-spelers:
Dinsdag 03 november 2020 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge krijgt woensdagavond Borussia Dortmund over de vloer. De Duitse topclub wil komen winnen in het Jan Breydelstadion, maar coach Lucien Favre is erg op zijn hoede voor de ploeg van Philippe Clement.

Twee seizoenen geleden kwamen Club Brugge en Dortmund elkaar al eens tegen in de groepsfase van de Champions League. toen werd het 0-1 in Brugge en 0-0 in Dortmund. Favre herinnert zich de matchen nog goed. “Club Brugge was toen al een sterke tegenstander”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van de Zwitserse coach.

“Ik heb toen ook gezegd dat er veel mogelijk is. Ze hebben zich sindsdien ontwikkeld. Club Brugge heeft veel kwaliteiten. Ze hebben ook het voordeel dat hun ruggengraat, het middenveld met Rits, Vormer en Vanaken, altijd aan boord blijft", pikt Favre er drie blauw-zwarte uitblinkers uit.

"Het is geen toeval dat ze Belgisch kampioen zijn"

"Daarbovenop komen enkele jonge spelers, die toch al wat ervaring hebben opgedaan in de competitie en Champions League. Het team speelt al een tijd samen. Dat zie je. Het is geen toeval dat ze Belgisch kampioen zijn. Dit Club Brugge wordt zeker een concurrent voor de eerste plaats. Dat zag je ook tegen Zenit en Lazio. We moeten rekening houden met hen.”

Poll: Denk jij dat Club Brugge gaat stunten tegen Dortmund?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024