Geïrriteerde Clement op persconferentie: “Ik zal het nóg eens herhalen”

Geïrriteerde Clement op persconferentie: “Ik zal het nóg eens herhalen”
Dinsdag 03 november 2020 - 14:28   I   door Redactie

Na het nieuwe puntenverlies in de Jupiler Pro League, lopen ze bij Club Brugge toch wat op de toppen van hun tenen. Dat werd dinsdag, tijdens de persconferentie voorafgaand op het Champions League-duel tegen Borussia Dortmund duidelijk toen Philippe Clement aan het word kwam.

In aanloop naar de persconferentie liet Club Brugge weten dat Simon Deli een tweede keer moest worden getest op Covid-19. Voorlopig zou hij dus drager zijn van het virus, al wilde Clement dat niet met zoveel woorden zeggen.

"Ik ben geen dokter"

“Wat de situatie van Deli is? Hij moet opnieuw getest worden, maar ik ben geen dokter”, hield Clement zich op de vlakte. Waarna de aanwezige journalisten toch meer wilden weten. “Nogmaals, ik ben geen dokter. Heel veel ploegen kampen momenteel met dat soort problemen, hé. Morgen zullen we het resultaat kennen.”

Toen Clement nog een vraag kreeg over Deli, reageerde hij erg geïrriteerd. “Ik zal het nóg eens herhalen: ik ben geen dokter. Ik heb trouwens bij de voorbije twee matchen in de Champions League ook al gezegd dat ik enkel bezig ben met de spelers die beschikbaar zijn voor de eerstvolgende wedstrijd. Ik moet gewoon zorgen dat mijn ploeg klaar.”

Clement benadrukte tot slot dat hij hoopt op een goed resultaat tegen Dortmund. "Een overwinning zou fantastisch zijn. Maar tegen Dortmund kan een gelijkspel ook een goed resultaat zijn", besloot de trainer - hij is voor alle duidelijkheid dus géén dokter - van Club Brugge.

Poll: Begrijp jij de irritatie bij Clement?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024