KRC Genk lijdt pijnlijk puntenverlies na misser van Cyriel Dessers

Zaterdag 03 oktober 2020 - 18:08   I   door Redactie

Het blijft voor Jess Thorup wachten op zijn eerste overwinning als trainer van KRC Genk. Thorup zag zijn ploeg zaterdagavond op het veld van Waasland-Beveren een 0-1-voorsprong weggooien.

In een matige eerste helft had KRC Genk het niet makkelijk tegen een enthousiast Waasland-Beveren. De thuisploeg kreeg de beste kansen, maar halverwege stond het wel nog 0-0.

Na de pauze kwam Genk beter in de wedstrijd. Rond het uur klommen de Limburgers ook op voorsprong. De boomlange Onuachu werd - onbegrijpelijk - niet bewaakt en kopte een corner tegen de netten.

Dessers mist reuzekans

De ingevallen Dessers kreeg in de slotfase nog een uitgelezen kans om de 0-2 op het scorebord te zetten. De spits ging alleen op doel af, maar raakte niet voorbij Jackers. Een misser die Genk nog zuur zou opbreken. In minuut 96 duwde Vukotic een corner over de doellijn. 1-1 en pijnlijk puntenverlies voor Genk.

Poll: Denk jij dat Genk dit seizoen play-off 1 haalt?