'Gareth Bale verlaat Real in extremis en trekt naar nieuwe grootmacht'

'Gareth Bale verlaat Real in extremis en trekt naar nieuwe grootmacht'
Zondag 13 september 2020 - 11:00   I   door Redactie

Real Madrid knoopte in de voorbije dagen de gesprekken aan met Manchester City-aanvaller Riyad Mahrez. Zinédine Zidane wil door de wisselvalligheid van Eden Hazard en het vertrek van James Rodriguez nog een extra optie voorin. Een transfer van megatalent Kylian Mbappé kan pas volgende zomer besproken worden.

Real blijft intussen wel met de 'onredelijke' Gareth Bale zitten. De Welshman past niet meer in de plannen van Zinédine Zidane, maar wil met zijn vorstelijk loon niet vertrekken. Dat was vorige zomer wel de bedoeling, maar Real blies op een cruciaal moment een transfer met een Chinese club af en vroeg nog een forse transfersom. Sindsdien heeft Bale nog weinig zin om te spelen voor Real en blijft hij het liefst koppig op de tribune zitten.

Daar kan de komende weken wel nog verandering in komen. Manchester United hengelt al een hele zomer naar Jadon Sancho, maar Borussia Dortmund blijft vasthouden aan een transfersom van 120 miljoen euro. Dat is te gortig voor Man U. Volgens The Sunday Express is Bale nu in elk geval in beeld gekomen als alternatief. Real Madrid zal zeker niet moeilijk doen en wil gewoon van het bijzonder zware salaris af.

Poll: Moet Bale hierop ingaan?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Borussia Dortmund

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024