Degryse maakt kruis over AA Gent: "Dat is het hoogst haalbare voor hen"

Degryse maakt kruis over AA Gent:
Dinsdag 03 maart 2020 - 09:30   I   door Redactie

Marc Degryse gelooft niet meer in de titel voor AA Gent. De analist schrijft de Buffalo's definitief af na de nederlaag bij Cercle Brugge (1-0).

"'t Is het verhaal van het seizoen van AA Gent, hé. Verloren op Moeskroen, verloren op KV Oostende, verloren op Cercle Brugge... (zucht) Gent dacht het probleem opgelost te hebben, na hun uitzege in Wolfsburg, maar de conclusie blijft dezelfde: het is te afhankelijk van de Ghelamco Arena. Gent haalde buitenshuis tot dusver 19 op 42, Club Brugge 31 op 42. Dát zijn die twaalf punten verschil in de stand, wat maakt dat de tweede plaats het hoogst haalbare zal zijn", stelt Degryse in Het Laatste Nieuws.

Er hangen donderwolken boven Gent. "Ik kan me wel iets inbeelden bij de huidige sfeer op AA Gent, hoe het er nu aan toegaat bij De Witte & Louwagie. De voorzitter kreeg donderdag in de aanloop naar AS Roma nog de vraag: Kwalificatie voor de volgende ronde in Europa League of 9 op 9 in de competitie? Hij wou niet kiezen, Ivan wilde het allebei. (fijntjes) Vier dagen later is er van geen één van de twee nog sprake", aldus Degryse.

Poll: Geloof jij nog in de titelkansen van AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024