Q-dj Vincent Fierens versiert opmerkelijke transfer naar het voetbal

Q-dj Vincent Fierens versiert opmerkelijke transfer naar het voetbal
Zaterdag 26 oktober 2019 - 14:30   I   door Redactie

Vincent Fierens (27) is al enkele jaren één van de gezichten van Q, maar vanaf heden gaan we de presentator zijn stem ook horen bij... Royal Antwerp FC. De oudste club van ons land haalde Fierens binnen als stadionomroeper.

Antwerp pakte afgelopen zomer fors uit op de transfermarkt en haalde onder meer Kevin Mirallas en Steven Defour naar de Bosuil. Nu realiseert het zo mogelijk een nog opvallendere transfer. Het gebeurt immers niet elke dag dat een radiopresentator stadionomroeper wordt bij een voetbalclub.

Fierens moet zijn vaste plaats in de tribune opgeven, maar dat vindt hij niet erg. "Het is een andere manier van supporteren. Maar dat vind ik niet erg. Mensen vragen me wel eens waarom ik niet plaatjes draai in het weekend. De eenvoudige reden is dat ik dan niet naar Antwerp zou kunnen komen. Dat is heilig voor mij. Of dat nu in de tribune is of als omroeper, dat maakt me niets uit. Als ik er maar kan zijn. En als ik de drang voel om nog eens de longen uit mijn lijf te schreeuwen, dan ga ik wel eens mee op verplaatsing", vertelt de presentator.

"Zelfs als Antwerp me zou vragen om wc-meneer te worden, zou ik toestemmen"

De presentator van Q werd wel overvallen door de vraag van Antwerp. "Ik zat in de wagen toen ze me belden. Als je dan hoort dat je iemand van jouw favoriete club aan de lijn hebt, dan sta je meteen scherp. Ze vroegen me af ik de nieuwe stadionomroeper wilde worden. Wat denk je dan? Je voelt je de koning te rijk hé. Zelfs als de club me zou vragen om wc-meneer te worden, zou ik toestemmen”, lacht Fierens nog tot slot.

Poll: Vind jij Vincent Fierens een goede presentator?

TAGS  I  Antwerp  I  Q  I  voetbal  I  shownieuws

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024