Belangrijk nieuws over Anthony Vanden Borre bij Anderlecht

Belangrijk nieuws over Anthony Vanden Borre bij Anderlecht
Vrijdag 18 oktober 2019 - 10:30   I   door Redactie

Anthony Vanden Borre (31) werkt bij RSC Anderlecht aan een zoveelste comeback. Het geloof in de gewezen Rode Duivel is alleszins groot. Vincent Kompany en Frank Vercauteren staan achter Vanden Borre en ook zijn goede vriend Alexandre De Bruyn.

De Bruyn komt tegenwoordig uit voor STVV, maar kent Vanden Borre door en door. De twee trainden nog samen bij de beloften van Anderlecht en daar ontstond een vriendschap voor het leven.

"Toen Anthony na dat beruchte interview werd teruggezet naar de B-kern, leerden we elkaar kennen", vertelt De Bruyn in La Dernière Heure. "We werden vrienden en hingen vaak bij elkaar rond. Bij Anderlecht vond men het niet zo fijn dat ik het zo goed kon vinden met Anthony. Nochtans deden we niets verkeerd."

"Vanden Borre is zó sterk"

Hoewel Vanden Borre al enkele jaren niet meer op niveau heeft gespeeld, is De Bruyne er heilig van overtuigd dat zijn maatje zal terugkeren. "Anthony heeft al bewezen dat het kan, ook al heb je een tijd zonder club gezeten. Ik ben er zeker van dat hij nu opnieuw gaat slagen. Hij is zó sterk", besluit De Bruyn. Bij Anderlecht zullen ze het alvast graag horen.

Poll: Denk jij dat Vanden Borre opnieuw basisspeler zal worden bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024