Olivier Deschacht voorspelt opnieuw problemen bij Anderlecht: "Ridicuul"

Olivier Deschacht voorspelt opnieuw problemen bij Anderlecht:
Vrijdag 18 oktober 2019 - 08:05   I   door Redactie

Olivier Deschacht is ondertussen al een tijdje weg bij RSC Anderlecht, maar hij volgt de club van zijn hart nog steeds op de voet. De verdediger van Zulte Waregem ziet hoe moeilijk paars-wit het dezer dagen heeft.

Volgens Deschacht zijn de problemen bij Anderlecht overigens nog niet van de baan. “Wij kennen Vercauteren. Die luistert naar niemand", voorspelt Deschacht in Het Nieuwsblad

"Vercauteren? Beste trainer die ik ooit had"

Al is Vercauteren volgens Deschacht wel de juiste trainer voor dit Anderlecht. "Hij is misschien wel de beste trainer die ik ooit had. Met hem bereik je je doel."

"Wat ik vind, is dat Kompany niet één trainer mag kopiëren. Hij heeft zoveel goeie trainers in zijn carrière gehad dat hij van elk van hen iets kan opsteken en Kompany moet worden. Hij mag niet Guardiola 2.0 proberen te zijn."

(Lees verder onder de foto)

"Allee zeg, Anderlecht heeft toch spelers voor de top drie"

Deschacht begrijpt ook niet dat Anderlecht heeft uitgesproken dat het moeilijk zal zijn om play-off 1 en Europees voetbal te haeln. "Allee zeg, Anderlecht heeft toch spelers voor de top drie. Process of niet, Anderlecht moet altijd zeggen dat het kampioen zal spelen.”

"Ja, ook al klinkt dat ridicuul, dat is de stijl van het huis. Gezien de budgetten ligt de top zes voor de komende tien jaar al vast. Als Kortrijk of Zulte Waregem Play-off 1 halen, is dat een mirakel", besluit Deschacht.

Poll: Vind jij dat Anderlecht hoger moet mikken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024