Na al het transfergeweld in JPL: 'Deze 6 teams gaan play-off 1 halen'

Na al het transfergeweld in JPL: 'Deze 6 teams gaan play-off 1 halen'
Woensdag 04 september 2019 - 21:30   I   door Redactie

De zomermercato van 2019 behoort alweer tot het verleden. Het werd een boeiende mercato met tal van grote transfers in de Jupiler Pro League. Nu is het uitkijken naar welke ploegen om de titel gaan strijden in onze vaderlandse competitie.

Volgens Unibet zullen Club Brugge, Standard, KRC Genk, Anderlecht, AA Gent en Antwerp straks de dienst uitmaken in de play-off 1. Volgens de bookmaker zijn dat de zes ploegen die in play-off 1 gaan strijden om de titel.

Verrassingen zijn mogelijk en kunnen bij Unibet een pak geld opbrengen. Als jij denkt dat Zulte Waregem, Charleroi, KV Kortrijk of KV Mechelen na dertig speeldagen in de top 6 zal staan, kan een gokje op één van die ploegen een financiële meevaller van formaat zijn.

Heb jij nog geen account bij Unibet? Maak er dan snel een aan via deze link. Als welkomstcadeau kan je meteen je eerste weddenschap verdubbelen!

Poll: Welke topclub zal volgens jou play-off 1 NIET halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Zulte Waregem  I  Charleroi  I  KV Mechelen  I  KV Kortrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024