'Club Brugge broedt op opmerkelijk plan-Izquierdo'

'Club Brugge broedt op opmerkelijk plan-Izquierdo'
Woensdag 10 juli 2019 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge zit niet stil. Eerder deze week haalde het met Amadou Sagna en David Okereke al twee nieuwe spelers in huis. Eerder versterkte blauw-zwart zich ook al met Odilon Kossounou. En van de 18-jarige verdediger verwachten ze op Jan Breydel veel. Heel veel.

"De komst van Kossounou wordt gepercipieerd als een grote gok. Kossounou bezit duidelijk genoeg talent, dat liet hij ook al bij Club Brugge op stage in Garderen zien", schrijft Sport/Voetbalmagazine"Hij heeft het potentieel om een kwalitatieve speler te worden, maar het is vooral de hoge aankoopprijs die voor verbazing zorgt."

Al zit er een goed plan achter die hoge transfersom. "De transfer van Kossounou staat in de top vijf van duurste aankopen in de geschiedenis Club Brugge. José Izquierdo werd voor hetzelfde bedrag weggehaald bij het Colombiaanse Once Caldas. Twee jaar later kaapte Brighton Hove & Albion hem weg voor vijftien miljoen euro. Op datzelfde scenario rekenen Mannaert en Bart Verhaeghe nu opnieuw", voegt het weekblad er nog aan toe.

Poll: Denk jij dat Kossounou op termijn de absolute top zal bereiken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hammarby  I  Brighton & Hove Albion

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024