Transfermarkt LIVE: Origi naar Belgische topclub, Vanaken weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Origi naar Belgische topclub, Vanaken weg bij Club Brugge?
Vrijdag 05 juli 2019 - 18:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Isaac Kiese Thelin blijft mogelijk bij Anderlecht. De Zweed liet zich al in positieve zin opvallen tijdens de voorbereiding.

*Juventus wil Federico Chiesa weghalen bij Fiorentina. Het heeft daarvoor de hulp van Cristiano Ronaldo ingeschakeld. Die moet de winger overtuigen.

*Yevhen Makarenko gaat Anderlecht deze zomer niét verlaten. Hij herstelt van een blessure en zal pas ten vroegste in januari verkocht kunnen worden.

*Divock Origi staat op het verlanglijstje van Anderlecht. Of hij haalbaar is, is een ander paar mouwen. Samir Nasri is wél al bijna van Anderlecht. De gesprekken met de transfervrije middenvelder zitten in een afrondende fase.

*Hans Vanaken gaat geen transfer forceren. Hij wil gerust bij Club Brugge blijven.

*Anderlecht gaat zo goed als zeker Philippe Sandler weghalen bij Manchester City. De Nederlandse verdediger kan voor een seizoen gehuurd worden.

*Keylor Navas is op weg naar Borussia Dortmund. Dat is goed nieuws voor Thibaut Courtois.

*Manchester United zou van Real Madrid 80 miljoen euro én het duo Bale-Kroos in ruil krijgen voor Paul Pogba.

*Ianis Hagi is op weg naar Anderlecht, en niét naar Standard of KRC Genk.

*Anderlecht heeft ook Cristo Gonzalez, een aanvaller van Real Madrid B, in het vizier.

*Ruslan Malinovskyi wil naar de Serie A verhuizen Sampdoria heeft iets meer dan 10 miljoen euro veil voor de sterkhouder van KRC Genk.

*Stefano Denswil heeft Besiktas afgewezen. Hij wil koste wat het kost naar Bologna.

*Antwerp wil nu ook Alexis De Sart strikken. Die meent transfervrij te kunnen vertrekken bij STVV omdat de optie in zijn contract niet geldig is.

Poll: Denk jij dat Nasri in België één van de uitblinkers zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024