Transfermarkt: 'Club wil dure speler uit JPL, Kompany realiseert toptransfer'

Transfermarkt: 'Club wil dure speler uit JPL, Kompany realiseert toptransfer'
Vrijdag 28 juni 2019 - 16:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Martin Ødegaard stond in de belangstelling van een Belgische topclub, maar de Noorse middenvelder gaat zijn carrière verderzetten bij Real Sociedad. Die club zal hem één jaar huren van Real Madrid.

*Club Brugge heeft Takehiro Tomiyasu van STVV in het vizier. De Japanner zou in Jan Breydel de opvolger van Stefano Denswil kunnen worden.

*Sander Coopman kan overstappen naar Zulte Waregem. Dat zou de middenvelder van KV Oostende graag terughalen.

*Olivier Deschacht wordt zo goed als zeker niet de nieuwe T2 van KV Kortrijk. Hij wil nog een jaar doorgaan als speler.

*Pierre-Emerick Aubameyang zou zijn jawoord aan Manchester United gegeven hebben. Hij wil Arsenal snel verlaten.

*Jelle Van Damme zou niet naar Sporting Lokeren, maar wel naar Cercle Brugge verhuizen. Een overstap naar Beerschot Wilrijk wees de verdediger af.

*Anthony Vanden Borre droomt van een terugkeer bij Anderlecht.

*Club Brugge en Philippe Clement zijn bereid om Emmanuel Dennis en Arnaut Danjuma deze zomer te laten gaan. Krépin Diatta mag niet weg.

*Vincent Kompany heeft contact opgenomen met Samir Nasri. Hij wil de Fransman, ex-Man City en nu einde contract bij West Ham, naar Anderlecht halen. Nasri heeft echter enkele lucratieve aanbiedingen op zak.

*Zinho Vanheusden gaat bij Standard tekenen. De Luikse topclub zal 12,6 miljoen euro betalen aan Inter. Over twee jaar kan Inter de speler terugkopen voor 18 miljoen.

*KRC Genk betaalt 3,5 miljoen euro voor Stephen Odey van FC Zürich. Hij wordt de derde aanwinst van de landskampioen.

*Barcelona geeft de voorkeur aan de komst van Antoine Griezmann. Een terugkeer van Neymar ligt omwille van zijn geforceerd vertrek twee jaar geleden nogal gevoelig.

Poll: Voor welke club moet Van Damme kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024