Club Brugge is José Izquierdo niet vergeten: 'Opvallende transfer in de maak'

Club Brugge is José Izquierdo niet vergeten: 'Opvallende transfer in de maak'
Vrijdag 21 juni 2019 - 15:30   I   door Redactie

Club Brugge hoopt straks versterkt uit de zomermercato te komen. Het staat vast dat blauw-zwart enkele spelers zal verliezen aan grotere clubs, maar Vincent Mannaert en co maken tegelijkertijd ook druk werk van inkomende transfers.

Zo is Club Brugge zijn gewezen publiekslieveling José Izquierdo nog niet vergeten. De Colombiaanse sneltrein verblijdde Jan Breydel tussen en met zijn flitsende acties en vele doelpunten.

Tegenwoordig sukkelt Izquierdo met de knie en zit hij op een zijspoor bij Brighton & Hove Albion. Een terugkeer naar Club Brugge is niet aan de orde, maar bij blauw-zwart zijn ze in Colombia wel de nieuwe Izquierdo op het spoor gekomen.

Ampomah

Zo wil Club Luis Diaz (22) wegplukken bij Junior FC. De winger maakte eerder deze week zijn debuut bij de nationale ploeg van Colombia. Hij ligt in de weegschaal met Waasland-Beveren-speler Nana Ampomah.

Ampomah leek op een zucht van een overgang naar Brugge te staan, maar er is dus een opvallende wending mogelijk. Ampomah kan ook naar het buitenland, en zo zou Diaz plots hoger op hte verlanglijstje van Club staan. Wat Diaz betreft krijgt Club Brugge wel serieuze concurrentie. Ook Zenit Sint-Petersburg aast op de Colombiaan.

Poll: Voor wie moet Club Brugge kiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren  I  Zenit Sint-Petersburg  I  Junior FC

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024