Transfermarkt: Bod van 17 miljoen bij Genk, Ødegaard naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Bod van 17 miljoen bij Genk, Ødegaard naar Belgische topclub?
Vrijdag 21 juni 2019 - 21:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge heeft Luis Diaz van Junior FC in het vizier. Hij zou straks de nieuwe José Izquierdo van blauw-zwart kunnen worden.

*Taiwo Awoniyi wil liever naar een grote competitie dan naar Club Brugge. De Liverpool-speler heeft wel nog geen definitieve beslissing over zijn toekomst genomen.

*Sampdoria biedt 12 miljoen euro, plus 5 miljoen aan bonussen, voor Ruslan Malinovskyi.

*Jonas De Roeck is in beeld bij Union. Hij zou Anderlecht kunnen verlaten.

*Mehdi Carcela zou uiteindelijk gewoon bij Standard blijven. Eind vorig seizoen leek trainer Michel Preud’homme nochtans niet meer op de Marokkaanse balkunstenaar te rekenen.

*René Weiler heeft zichzelf aangeboden bij Charleroi. Daar mikken ze echter op de komst van Karim Belhocine.

*Het is niet uitgesloten dat Jelle Vossen straks vertrekt bij Club Brugge. Ook onder Philippe Clement dreigt de spits geen vaste waarde te zijn.

*Een niet nader genoemde Belgische topclub hoopte zich te versterken met Martin Ødegaard. Dat is ijdele hoop, want zelfs Ajax grijpt nu naast de Deen. Ødegaard staat op het punt om bij Bayer Leverkusen te tekenen.

*Barcelona is bereid om ver te gaan voor Neymar. Barça wil eventueel Ousmane Dembele, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti en/of Ivan Rakitic in een ruildeal betrekken.

*Marvelous Nakamba heeft aan Club Brugge laten weten dat hij andere oorden wil opzoeken. Hij kan naar Atalanta en Aston Villa.

*Kevin Mirallas staat op het verlanglijstje van Anderlecht en Standard. Zelf wil de aanvaller liefst naar zijn oude liefde Standard.

*Eden Hazard heeft aan Real Madrid gevraagd om N’Golo Kanté weg te halen bij Chelsea. Hazard zou zijn maatje graag bij zich hebben in Madrid.

*Club Brugge dreigt met Arnaut Danjuma en Emmanuel Dennis nog eens twee smaakmakers kwijt te spelen.

*Sinan Bolat vertrekt nu mogelijk toch nog bij Antwerp. Hij kan naar Standard.

Poll: Zou jij Ødegaard graag in de Belgische competitie zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024