'Club Brugge neemt deze beslissing over toekomst van Timmy Simons'

'Club Brugge neemt deze beslissing over toekomst van Timmy Simons'
Vrijdag 31 mei 2019 - 17:00   I   door Redactie

Philippe Clement is de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge. Clement zal zijn vertrouwde assistent Johan Van Rumst meenemen naar Jan Breydel en ook Gert Verheyen zal zo goed als zeker aan zijn technische staf worden toegevoegd. Maar wat gaat er met Timmy Simons gebeuren?

Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat er bij Club Brugge geen plaats meer is voor Simons. Vorig seizoen was de gewezen middenvelder nog T3 van Ivan Leko, maar nu zal Verheyen hem voorbijsteken in de pikorde. Volgens Het Nieuwsblad zal Simons straks vertrekken bij Club.

"De vraag is of Simons komend seizoen nog genoegen neemt met de functie van T2. En dat geldt ook van Club Brugge uit. Maakt Simons, net als Verheyen in de top tien van spelers met de meeste wedstrijden voor Club Brugge, ook deel uit van de puzzel? Dat lijkt minder evident dan bij Verheyen", schrijft de krant.

Standard?

Als Simons en Club Brugge straks geen vergelijk vinden, dan kan de ex-Rode Duivel zijn carrière verderzetten bij Standard. Daar zou Michel Preud'homme hem maar wat graag T2 maken.

Poll: Moet Club Brugge Timmy Simons aan boord houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  voetbal

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024