‘Gert Verheyen heeft belangrijk nieuws voor Club Brugge’

‘Gert Verheyen heeft belangrijk nieuws voor Club Brugge’
Maandag 27 mei 2019 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge maakte dinsdag bekend dat de samenwerking met Ivan Leko en zijn assistenten niet verlengd werd. In het Jan Breydelstadion zitten ze niet stil. Er wordt volop werk gemaakt van een nieuwe technische staf.

Het Nieuwsblad meldt dat Gert Verheyen terugkeert naar Club Brugge. Het Brugse clubicoon zal assistent-trainer worden bij blauw-zwart, wie er straks ook de nieuwe hoofdtrainer wordt.

Verheyen zelf staat alvast open voor een terugkeer naar Club Brugge en om er assistent te worden. Omdat er echter nog geen duidelijkheid is over de nieuwe T1, is het nog wachten op officieel nieuws over de terugkeer van Verheyen.

Update 27/5 - 17:30

Verheyen heeft ondertussen aan Club Brugge laten weten dat hij sowieso wil terugkeren naar het Jan Breydelstadion. Er was even wat onduidelijkheid omdat Clement zijn vaste assistent Johan Van Rumst meeneemt, maar dat zal de komst van Verheyen niet in de weg staan. Verheyen zelf ziet het helemaal zitten om terug te keren naar Jan Breydel en dat heeft hij al laten weten aan het Club-bestuur.

Poll: Is het een goede beslissing van Club Brugge om Verheyen terug te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024