Zorgt Clement meteen voor vertrek van Schrijvers bij Club Brugge?

Zorgt Clement meteen voor vertrek van Schrijvers bij Club Brugge?
Vrijdag 10 mei 2019 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge versterkte zich vorige zomer met Siebe Schrijvers. De transfer is ondertussen een schot in de roos gebleken, want Schrijvers groeide doorheen het seizoen uit tot een belangrijke speler. Al is er ook minder goed nieuws voor de Limburger...

De kans is reëel dat Club Brugge deze zomer Philippe Clement aan boord haalt als nieuwe trainer. En laat die Clement nu net de man zijn die ervoor zorgde dat Schrijvers iets minder dan een jaar geleden besliste om Genk te verlaten.

Rob Schrijvers, de vader van Siebe, denkt dat de twee elkaar straks wel kunnen vinden, mocht Clement naar Brugge verhuizen. “De Siebe die hij dan onder zich krijgt, is niet meer dezelfde speler”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Clement zal na dit seizoen ook weten wat hij aan Siebe heeft"

“Hij speelt vol vertrouwen en komt goed overeen met de andere spelers. Mats Rits, Jelle Vossen, Hans Van­aken, Ruud Vormer, Clinton Mata… Ze vormen een goeie groep. Met Clement is de band ook altijd goed geweest. Dat vormt dus geen probleem.”

“Goeie spelers vinden elkaar altijd”, voegt Nico Vaesen, de makelaar van Schrijvers, eraan toe. “En als Philippe Clement trainer wordt van Club, dan zal hij na dit seizoen ook weten wat hij aan Siebe heeft.”

Poll: Zal Schrijvers ook volgend seizoen belangrijk zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024