Ivan Leko heeft vlak voor Club-Genk duidelijke boodschap voor VAR Tim Pots

Ivan Leko heeft vlak voor Club-Genk duidelijke boodschap voor VAR Tim Pots
Vrijdag 10 mei 2019 - 09:30   I   door Redactie

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en KRC Genk op het programma. De Limburgers kunnen in het Jan Breydelstadion kampioen worden, maar dan moeten ze wel met de drie punten aan de haal gaan. Iets wat ze bij Club niet willen laten gebeuren.

"Wie zondag favoriet is? Club Brugge. Zonder meer. We spelen thuis en hebben al getoond dat we Genk kunnen kloppen bij ons", zegt Leko zonder verpinken in Het Belang van Limburg.

"Ik kijk hier enorm naar uit. Omdat we zondag twee ploegen zullen zien die volop willen voetballen, aanvallend ingesteld zijn en simpelweg dat doelpuntje meer willen maken dan de tegenstander. De essentie van voetbal komt terug, middenin alle commotie over de titel."

Tim Pots

Leko kreeg tijdens het interview ook de vraag of hij zich al afvraagt wie zondag de videorefs van dienst zullen zijn. “Daar ben ik totaal niet mee bezig. Ik was voor de VAR, ik ben nog steeds voor de VAR en ik blijf voorstander van de VAR", klinkt het.

"Alleen moeten we hopen dat er geen beslissingen meer in ons nadeel genomen worden. Ik heb niets tegen Tim Pots (Hij werd recent serieus op de korrel genomen door de fans van Club omwille van enkele dubieuze beslissingen, nvdr.) of wie dan ook. Ik ga er vanuit dat de mensen in het busje zondag gewoon hun werk uitstekend doen.”

Poll: Vind jij Tim Pots een goede videoref?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024