Transfermarkt: Eerste transfer voor Club Brugge, Henry naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Eerste transfer voor Club Brugge, Henry naar Belgische topclub?
Dinsdag 30 april 2019 - 21:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Lazar Markovic staat niet te springen om terug te keren naar Anderlecht. Een transfer naar AA Gent kan, maar dan zullen De Buffalo’s wel met een interessant voorstel op de proppen moeten komen.

*Club Brugge heeft een bod uitgebracht op de 18-jarige Odilon Kossounou van Hammarby. Hij zou 2,8 miljoen euro moeten kosten en genoot ook interesse van KRC Genk.

*Thierry Henry lijkt niet naar Anderlecht te verhuizen. Mogelijk belandt de Fransman straks bij Club Brugge. Ook blauw-zwart is immers op zoek naar een nieuwe trainer.

*Paulo Dybala en Juventus zijn het erover eens dat ze na dit seizoen best uit elkaar gaan. De Argentijn zou zijn carrière verder kunnen zetten bij Liverpool.

*Frank Vercauteren zou nadrukkelijk in beeld zijn bij Anderlecht om de nieuwe trainer te worden.

*Leandro Trossard, Aly Samatta, Sander Berge en Ruslan Malinovskyi gaan Genk op het einde van het seizoen verlaten.

*Manchester United ziet in Jan Oblak (Atlético) de geschikte vervanger voor David De Gea. Die kan op zijn beurt naar Real Madrid of PSG.

*Club Brugge is van plan om Benoit Poulain, Brandon Baiye, Saulo Decarli en Luan Peres te verkopen. Stefano Denswil lijkt dan weer zelf te willen vertrekken.

*Standard gaat een poging ondernemen om Edmilson Junior terug te halen naar Sclessin. Het ziet in de Braziliaan de geschikte vervanger voor Mehdi Carcela.

*Club Brugge onderhandelt met Giovanni van Bronckhorst. De Nederlander zou de opvolger van Ivan Leko moeten worden.

*Paris Saint-Germain heeft de komst van Yari Verschaeren nog steeds niet opgegeven. De Franse topclub zou een niet te weigeren bod willen uitbrengen op het goudhaantje van Anderlecht.

*Club Brugge heeft bij Liverpool geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Simon Mignolet. De doelman moet wel 5 miljoen kosten en verdient momenteel 100.000 euro per week.

*Thomas Vermaelen voelt niets voor een overstap naar Anderlecht. Hij mikt op een terugkeer naar de Premier League.

*Lionel Messi zou aan het bestuur van Barcelona gevraagd hebben om Neymar terug te halen naar Camp Nou.

Poll: Bij welke Belgische club zou jij Edmilson liefst zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024