‘Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Philippe Clement’

‘Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Philippe Clement’
Maandag 29 april 2019 - 18:00   I   door Redactie

Is Philippe Clement bezig aan zijn laatste weken als trainer van KRC Genk? Het is best mogelijk. Voorlopig doet Clement er alles aan om zijn ploeg naar de landstitel te leiden, maar het staat nog niet vast dat hij ook volgend seizoen nog om de twee weken op de bank zit in de Luminus Arena.

Het is een publiek geheim dat Club Brugge zijn gewezen verdediger en assistent-trainer graag terug naar het Jan Breydelstadion zou halen. Clement weigert in te gaan op de speculaties, maar zegt niet op voorhand 'neen' tegen een terugkeer naar het oude nest.

De trainer van Genk liet enkele dagen geleden nog duidelijk verstaan dat hij pas na afloop van de play-offs over zijn eigen toekomst zal nadenken. Clement kan bijtekenen bij Genk, maar het is niet zeker dat hij dat zal doen.

Beter sportief plan bij Club?

Dat hij nog niet heeft bijgetekend, wil ook iets zeggen. Clement zal niet zomaar ingaan op het eerste het beste voorstel van Genk. Als Club Brugge bovendien met een interessanter sportief plan op de proppen komt, zou Clement zomaar kunnen vallen voor zijn ex-club.

Poll: Denk jij dat Clement volgend seizoen trainer van Club Brugge zal zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024