Transfermarkt: Genk-smaakmaker naar Anderlecht, toptransfer voor Lukaku?

Transfermarkt: Genk-smaakmaker naar Anderlecht, toptransfer voor Lukaku?
Zondag 28 april 2019 - 23:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Thibaut Courtois heeft geen zin om Real Madrid na amper één seizoen alweer te verlaten. Bij Real hopen ze dat Courtois zich alsnog bedenkt en wél vertrekt.

*Neymar zou na de verloren bekerfinale tegen Rennes aan het bestuur van PSG laten weten hebben dat hij andere oorden wil opzoeken.

*Thorgan Hazard staat op een zucht van een overgang naar Borussia Dortmund. De speler zelf heeft een akkoord met Dortmund, nu moet die club er nog uit geraken met Borussia Mönchengladbach.

*Volgens Michael Verschueren is het niet uitgesloten dat Anderlecht straks grote transfers realiseert. “Je zou verschieten welke spelers nog naar Anderlecht willen komen”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

*Zowel Romelu Lukaku als Paul Pogba zal na dit seizoen vertrekken bij Manchester United. Lukaku zou naar de Serie A verhuizen, Pogba naar Real Madrid.

*Dries Mertens zou volgend seizoen bij Napoli verhuizen. In 2020, wanneer hij einde contract is, zou hij dan gratis vertrekken.

*Een niet nader genoemde Chinese club zou een bod van 100 miljoen euro hebben uitgebracht op Gareth Bale. Real Madrid heeft het bod geaccepteerd, maar het is niet duidelijk of Bale naar China wil.

Poll: Wie gaat komende zomer de beste zaken doen op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024