‘Club Brugge realiseert érg opmerkelijke transfer’

‘Club Brugge realiseert érg opmerkelijke transfer’
Vrijdag 26 april 2019 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge staat op het punt om een érg opmerkelijke transfer te realiseren. De regerende landskampioen zal binnenkort de komst van Maja Tingvoll (22) officieel maken. Tingvoll is de vriendin van... Club-doelman Ethan Horvath (23).

In Krant van West-Vlaanderen vertelt Tingvoll zelf over haar overstap naar de vrouwenploeg van Club Brugge. “Toen ik in de zomer van 2017 in Brugge arriveerde, had ik even genoeg van voetbal. Ik had een break nodig, maar onderhield wel mijn conditie", zegt de Noorse die in eigen land bij Molde speelde.

"Een paar maanden geleden miste ik het voetbal zo hard, dat ik ervoor koos om mee te trainen met Club Brugge Vrouwen. Ik word goed opgevangen door coaches Leo (Van der Elst, nvdr.) en Ingrid (De Rycke, nvdr.). Ik kan op mijn eigen tempo aan een comeback werken.

"Volgend seizoen wil ik spelen"

"Wedstrijden spelen lukt omwille van administratieve redenen – blijkbaar ben ik niet correct uitgeschreven in Noorwegen – nog niet, maar ik sta te popelen om dat volgend seizoen wel te doen", besluit Tingvoll. Van een opmerkelijke transfer gesproken. Man en vrouw die allebei bij dezelfde ploeg actief zijn, het gebeurt wellicht niet zo gek vaak.

Poll: Moet Ethan Horvath eerste doelman van Club Brugge blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Molde

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024