Anderlecht-duo moet eruit: "Ze waren catastrofaal tegen Club Brugge"

Anderlecht-duo moet eruit:
Vrijdag 05 april 2019 - 19:33   I   door Redactie

Volgens Philippe Albert heeft Anderlecht een groot probleem achterin. Vooral de backs konden net als tegen Genk ook tegen Club Brugge allerminst overtuigen.

"Kara en Lawrence vond ik centraal min of meer hun job oke doen - ook al stond hij 0-2 aan de rust - maar de backs waren van bij de eerste minuut catastrofaal. Zij waren niet in staat om de Brugse aanvallers af te stoppen. Zij wisten zich geen raad met de acties van Diatta en Dennis. Verdedigend hebben ze niet de juiste reflexen en daar konden die mannen van profiteren. Het verbaast me dat Rutten hen heeft laten staan want in Genk was dat net hetzelfde verhaal. Anderlecht kreeg zes goals binnen in twee matchen en ze komen telkens van de flanken", stelt Albert bij Het Laatste Nieuws.

Albert heeft ook al de oplossing voor het defensieve probleem. Hij haalt Appiah, Lawrence en Obradovic naar de bank. In hun plek komen Andy Najar, Sanneh centraal naast Kara en op links Alexis Saelemaekers. “Ook al is Rutten straks geen trainer meer bij Anderlecht, dan nog moet hij nu veranderen anders gaat zijn team niet veel matchen meer winnen in de playoffs. En ze staan al met nul op zes."

Poll: Moeten de backs vervangen worden bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024