Filip Joos: "AA Gent speelt hem kwijt aan een andere Belgische topclub"

Filip Joos:
Woensdag 27 maart 2019 - 18:30   I   door Redactie

AA Gent plaatste zich op de valreep voor play-off 1. De Buffalo’s kunnen straks met een quasi propere lei beginnen en de andere Belgische topclubs het vuur aan de schenen. Mét Birger Verstraete of toch niet? Dat zal nog moeten blijken.

Verstraete startte op STVV omdat Anderson Esiti niet beschikbaar was, maar in de weken ervoor zat de West-Vlaming erg vaak op de bank. “Dat is het enige wat ik niet snap aan Jess Thorup en AA Gent. Je hebt een jonge Belgische speler die werd opgeroepen voor de nationale ploeg, maar toch zit hij vaak op de bank”, aldus Filip Joos in Extra Time.

“We weten allemaal dat Verstraete geen vaste waarde gaat worden bij de Rode Duivels, maar toch… Als jullie dit met hem blijven doen, zijn jullie hem kwijt aan een andere Belgische club. Een topclub”, richtte Joos zich vervolgens tot centrale gast Michel Louwagie.

Louwagie: “Dan speelt Verstraete altijd”

De CEO van Gent maakt zich evenwel nog geen zorgen. “Als hij iedere week het niveau haalt van de match tegen STVV, zal hij altijd spelen”, knipoogde Louwagie.

Poll: Zal Verstraete volgend seizoen nog bij AA Gent spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  KRC Genk  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024