'Abdoulay Diaby speelt volgend seizoen mogelijk bij deze Belgische topclub'

'Abdoulay Diaby speelt volgend seizoen mogelijk bij deze Belgische topclub'
Vrijdag 22 maart 2019 - 09:07   I   door Redactie

Hij maakte de voorbije jaren het mooie weer bij Club Brugge, maar sinds het begin van dit seizoen is Abdoulay Diaby actief bij Sporting Clube de Portugal. Daar vlot het evenwel niet zo goed voor de Malinees. Het is zelfs niet uitgesloten dat Diaby straks terugkeert naar de Jupiler Pro League.

Portugese media weten het ondertussen wel zeker: Sporting gaat Diaby na afloop van dit seizoen alweer van de hand doen. De Portugese topclub is niet tevreden over de snelle spits en wil hem liefst zo snel mogelijk verkopen.

Een terugkeer naar België is niet uitgesloten. Club Brugge, dat nooit écht een vervanger vond voor Diaby en maar al te goed beseft hoe belangrijk de aanvaller de voorbije jaren was, gaat mogelijk een poging ondernemen om de goaltjesdief terug te halen.

Of naar concurrent van Club?

Al krijgt blauw-zwart mogelijk de concurrentie van Anderlecht, KRC Genk en Standard. Bij die twee laatste clubs staan Philippe Clement en Michel Preud'homme respectievelijk aan het roer. En ook zij weten verdomd goed dat een Diaby in topvorm het verschil kan maken in België.

Poll: Bij welke club zou Diaby liefst zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sporting  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024