'Denis Odoi kan bij deze Belgische topclub tekenen'

'Denis Odoi kan bij deze Belgische topclub tekenen'
Zondag 17 maart 2019 - 14:30   I   door Redactie

Denis Odoi staat momenteel nog onder contract bij Fulham, maar daar zou in de zomer verandering in kunnen komen. De Belgische verdediger kan immers naar een Belgische topclub verhuizen.

AA Gent heeft Odoi opnieuw in het vizier. Vorig jaar wilden De Buffalo's de ex-speler van onder meer OH Leuven, STVV, Anderlecht en Lokeren binnenhalen, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer.

Nu de kans groot is dat Fulham uit de Premier League zal tuimelen, zou Gent van plan zijn om een nieuwe poging te ondernemen om Odoi naar de Ghelamco Arena te halen.

Einde contract

De 30-jarige Odoi is na dit seizoen einde contract, maar Fulham beschikt wel over een optie om dat contract met één seizoen te verlengen. Of de club dat ook effectief zal doen bij een degradatie is nog niet duidelijk.

In dat geval zou Odoi gratis op te pikken zijn, wat van hem uiteraar een interessant target maakt. Als Fulham het contract verlengt, dan zal Gent uiteraard nog met de nodige centen over de brug moeten komen. Wordt ongetwijfel vervolgd...

Poll: Is Odoi goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  AA Gent  I  Fulham  I  voetbal  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  STVV  I  OH Leuven  I  KRC Genk

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023