'Deze twee Belgische topclubs informeren naar Laurent Depoitre’

'Deze twee Belgische topclubs informeren naar Laurent Depoitre’
Donderdag 07 maart 2019 - 11:03   I   door Redactie

Laurent Depoitre (30) staat momenteel nog onder contract bij Huddersfield, maar daar komt in het tussenseizoen mogelijk verandering. Het heeft er immers steeds meer en meer van weg dat de Belgische aanvaller de Premier League gaat verlaten.

Depoitre beleeft een vervelend seizoen. Niet alleen bevindt Huddersfield zich in acuut degradatiegevaar, maar daarnaast komt onze landgenoot nauwelijks aan spelen toe. Voor de jaarwisseling liet David Wagner de ex-speler van AA Gent niet al te vaak starten en onder diens opvolger Jan Siewert komt Depoitre zo mogelijk nog minder aan spelen toe.

Huddersfield beschikt over een optie om het contract van Depoitre met één seizoen te verlengen, maar het is nog niet duidelijk of de club dat ook effectief zal doen. En dat opent perspectieven voor enkele Belgische topclubs.

In de voorbije weken zou zowel Club Brugge als Standard al geïnformeerd hebben naar Depoitre. Beide ploegen zijn met het oog op volgend seizoen op zoek naar een targetspits en Depoitre past perfect in het vooropgestelde profiel. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Bij welke club zie jij Depoitre volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Huddersfield  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Anderlecht

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024