Klopp geeft verklaring voor weinige speelminuten voor Origi

Klopp geeft verklaring voor weinige speelminuten voor Origi
Zaterdag 29 oktober 2016 - 13:21   I  

Telkens wanneer Divock Origi zijn kans krijgt bij Liverpool, speelt hij erg sterk. Toch valt hij meer naast de ploeg dan hem lief is. Trainer Jürgen Klopp geeft nu wat meer duiding bij zijn situatie.

Zijn situatie is simpel", zegt Klopp. "Toen ik hier vorig jaar in oktober arriveerde, stond Divock ver van de eerste ploeg. In een van onze eerste uitmatchen, tegen Tottenham, gaf ik hem de instructie om de bal bij te houden. Hij is een jonge speler en moet nog wat leren. Pas in januari zagen we pas echt tot wat hij als spits allemaal in staat is. Soit, nu is het oktober en is hij in een compleet andere vorm. Hij heeft nog een beetje tijd nodig.

"Een spits bij een kleinere club speelt altijd. Bij een grote club moet je de kans grijpen en je tonen tijdens de minuten die je krijgt. Dat is zijn situatie. Maar we zijn allemaal gelukkig dat hij hier is. Hij tekende een contract. Dit is een grote club en we willen een sterk team zijn. Hij moet er gewoon het beste van zien te maken. Dat is nu eenmaal hoe het werkt en dat geldt niet enkel voor Origi. Maar ik durf te zeggen dat ik redelijk close met hem ben. We praten veel."

TAGS  I  Divock Origi  I   Jurgen Klopp  I   Liverpool

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024