'Club Brugge maakt Anderlecht het leven zuur en meldt zich bij toptarget'

'Club Brugge maakt Anderlecht het leven zuur en meldt zich bij toptarget'
Woensdag 27 februari 2019 - 09:33   I   door Redactie

Afgelopen zondag gingen Anderlecht en Club Brugge op het veld nog de strijd aan met elkaar. Het duel in het Constant Vanden Stockstadion eindigde onbeslist. Nu volgt er mogelijk een veel belangrijker duel... náást het veld.

Met het oog op volgend seizoen zou Anderlecht zijn zinnen gezet hebben op Kasper Hjulmand, de Deense trainer van Nordsjaelland. Hij was afgelopen winter al in beeld bij paars-wit, maar mocht toen niet weg bij zijn club. Na dit seizoen is Hjulmand echter einde contract en dat opent perspectieven.

Achter de schermen zouden ze bij Anderlecht al aan de komst van de trainer werken. Eén probleem: volgens Het Nieuwsblad is de kans erg groot dat ook Club Brugge voor Hjulmand wil gaan.

(Lees verder onder de foto)

Opvolger van Leko?

Blauw-zwart neemt straks zo goed als zeker afscheid van Ivan Leko en Hjulmand zou een geschikte opvolger zijn. Bovendien zou Club zijn eeuwige rivaal het leven ferm zuur kunnen maken door hun toptarget binnen te halen.

Het heeft er alle schijn van dat we Hjulmand binnenkort in België aan het werk zien. Zelf laat hij nog niet te veel in zijn kaarten kijken. “Ik zit echt niet te hopen dat Fred Rutten faalt bij Anderlecht. Ik ben collegiaal en hoop dat hij nog een geweldige campagne neerzet."

"Waar mijn toekomst ligt, is nu nog niet duidelijk, hoor. Of Club Brugge of een ander Belgisch team ook kan? Dat zien we dan wel. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik opsta en ga slapen met ­voetbal en ambitieus ben. Soms vraag ik me zelfs af hoe mijn gezin het uithoudt met mij.”

Poll: Bij welke club zie jij Hjulmand uiteindelijk belanden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Nordsjaelland

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024